Statsministerens nytårstale var til gengæld god, men …

Efter at have skoset Dronningens nytårstale for at have fint indhold, men manglende form, så var det lige omvendt med statsministerens nytårstale. Den vandt på formen, god rød tråd og ganske sikker leverance. Der var slet ingen tvivl om at den var fint gennemarbejdet og øvet. Overgangene fungerede godt, og hun havde helt styr på sætninger og leveringen i øvrigt.

Hvad indholdet angik, så det er en anden sag. Kritikken for manglende internationalt udsyn og mangel på både miljø og Europaparlamentsvalg er sikkert ganske berettiget. Og at de offentlige ansatte og ældre skulle have så meget taletid kan sikkert også kritiseres. Hendes udfordring er bare i modsætning til dronningen at statsministerposten ikke har samme respekt, så uanset hvad hun havde valgt at tale om ville det være blevet mødt med kritik.

Men den var i al fald flot leveret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.